Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Jūsų pareiga būti pasiruošusiam“ – šiuo teiginiu „Walther Performance Duty Pistol“ atvirai pareiškia savo nuomonę dėl kokybės ir pasirengimo profesionaliems naudotojams.

T4E Walther PDP Compact 4" yra aukščiausios klasės kompaktinio modelio pistoletas su 4" ilgio vamzdžiu, skirtu reguliariai mokytis judesių, sustiprinti ginklo valdymo įgūdžius ir užtikrinti saugius pratimus įvairiais scenarijais. Tuo pačiu metu šis ginklas idealiai tinka dažasvydžio sportui.

„Training 4 Engagement“ serijos (T4E) treniruočių ginklams būdingas patikimas, galingas veikimas CO₂ balionėlių pagalba ir galimybė naudoti platų gumos, dažų, kreidos, polimeriniųų ir specialių kamuoliukų-šovinių asortimentą. Naudojant T4E Walther PDP, 12 g CO₂ balionėlis yra 8 šovinių dėtuvėje, skirta .43 kalibro šoviniams.

T4E versijos spyna turi pavažą ir tinka kalimatorių montavimui. Originalaus Walther PDP savybės, tokios kaip konvertuojamo dėtuvės fiksatorius ir automatinis saugiklis, vienodai yra ir T4E versijoje. Dėl tikslių matmenų, autentiško veikimo ir didelio suderinamumo su originaliais dėklais ir priedais, scenarijus galima realiai imituoti su esama įranga.

Kalibras .43
Energijos lygis (E₀) < 5,0 J
Dėtuvės talpa: 8 šoviniai
Maitinimo šaltinis: 1x 12 g CO₂ balionėlisą
Ilgis: 184 mm
Svoris: 690 g

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera