Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Didelio našumo pneumatinis šautuvas su graižtviniu vamzdžiu, turinčiu klasikinį spyruoklinį mechanizmą. „Norica Dragon“ šautuvas komplektuojamas su „Monte Carlo“ tipo pažande ir šviesolaidiniu „Tru-Glo“ priekiniu taikikliu.

Kalibras: 4,5 mm
Veikimo principas: spyruoklė.
Energija: 7,5 J
Bendras ilgis: 1160 mm
Svoris: 2900 g
Greitis (V0): 175 m/s

Į komplektą įeina:
- Pneumatinis šautuvas Norica Dragon 4,5 mm 
- 4x32 optinis taikiklis;
- 250 vnt. šovinių.

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

Samanta
2023-09-29 17:23:44
Užsisakiau šį šautuva rugsėjo 16 dieną, puslapyje rašė kad atsiuntimas užtruks nuo 1 iki 5 darbo dienų, praėjus savaitei paprašiau siuntos kodo, man atsakė kad jie šios prekės net neturi ir gaus kitą savaitė bei tik gavė iškart atsiūs siuntos numerį, praėjo daugiau nei savaite, parašiau vėl, tada sugebėjo sukurti siuntos kodą ir atsiuntė. Šiandien po beveik 2sav rugsėjo 29 dieną pagaliau gavau savo siuntą, ir deja gavau naudotą ginklą, dar išpurkštas vyriškais kvėpalais, pabraižytas, matosi nusidevėjimo žymės. Nekreipčiau į tai dėmesio, bet geriausiai kad ginklas net neveikia, neišstumia kulkyčių šaunant ir ji lieka vietoje, kad išautu iš pirmo karto reikia su kažkuo giliau įstumti šovinuką, ko tikrai neturėtu būti.

blog

visa master-card paypal webmoney paysera