Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Nuplėšiamas pirmosios medicinos pagalbos priemonių dėklas su integruotu žirklių laikikliu, skirtas nešioti būtiniausioms mūšio lauko pirmosios pagalbos priemonėms. Dėklą galima montuoti jums patogioje vietoje tiek ant liemenės, tiek ant taktinio diržo.

- Medžiaga: 500D CORDURA®.
- Audinio spalvos kodas: RAL7013. Ši spalva yra analogiška Lietuvos kariuomenės išduodamos ekipuotės spalvai, dar žinoma kaip Stone Grey Olive arba europietiška Ranger Green.
- Matmenys: 16 x 16 x 10 cm. 
- Prie ekipuotės tvirtinamas PALS/MOLLE sistema (3 stulpeliai x 3 eilutės).
- Dėklas yra nuplėšiamas suėmus už didelės rankenos, kurią patogu suimti ir su pirštinėmis. Papildomam fiksavimui turi dirželį su sagtele.
- Užsegamas užtrauktuku. Atsegus pilnai atsidaro.
- Dėklo vidus yra sudarytas į trijų skyrių:
- Užlenkiamas liežuvis, kurio vienoje pusėje yra prisiūtos gumos už kurių galima užkišti tvarsčius, nazofaringinius vamzdelius ir pan. Kitoje liežuvio pusėje yra kontaktine juosta uždaroma kišenė smulkių priemonių laikymui.
- Centrinis skyrius yra skirtas didelėms priemonėms fiksuoti elastine virvute. Skyriuje yra įsiūtas dirželių tinklas per kuriuos pervertos 3 elastinės virvutės su fiksatoriais.
- Nugarinėje dalyje yra užtrauktuku užsegama tinklinė kišenė.
- Dėklo dugne yra dvi guminės kilpos.
- Dėkle yra integruota žirklių kišenė, kurioje žirklės fiksuojamos, bet tuo pačiu jas galima išimti ir įdėti nenuėmus dėklo nuo ekipuotės.
- Dėklo dugne yra drenažo skylutė.

Klauskite

Atsiliepimai

Juozas
2023-11-21 17:43:59
Per mažas. Netelpa viskas kas turi būti IFAKe.

blog

visa master-card paypal webmoney paysera