Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Maišas yra skirtas tuščioms dėtuvėms surinkti.

Medžiaga: 500D CORDURA®.
Audinio spalvos kodas – RAL7013. Ši spalva yra analogiška Lietuvos kariuomenės išduodamos ekipuotės spalvai, dar žinoma kaip Stone Grey Olive arba europietiška Ranger Green.
Tuščių dėtuvių maišas kabinamas ant bet kokio tipo ekipuotės sistemos. Pervėrus du dirželius jų galai fiksuojami su reguliatoriais.
Suvyniotas maišas fiksuojamas elastine virvute, užkabinta už plastikinio reguliatoriaus, esančio maišo galinėje pusėje. Maišas išskleidžiamas patraukus už rankenos, kuri atpalaiduoja elastinę virvutę, ir maišas išsivynioja.
Maišo viršutinėje briaunoje įsiūtas standus dirželis užtikrina, kad maišas atsidarys jį išskleidus, ir leidžia jausti, kad dėtuvė įdedama į maišą, o ne pro šalį. Taip pat maišo briauną bus galima lengvai atstatyti maišą prisėdus ar prispaudus.
Maišo viršaus perimetras 48 cm.
Maišo viršus užveržiamas elastine virvute, todėl dėtuves neiškris judant.
Maišo dugnas yra suformuotas iš 7 x 14 cm dydžio trinčiai atsparaus tinklelio, per kurį lengvai išbėgs vanduo ar smėlis.
Į maišą telpa 6 G36 dėtuvės.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera