Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Yeti" prekinis ženklas yra žinomas pasaulyje dėl savo kokybiškų lauko, sporto ir kelioninių prekių. Jų asortimentą sudaro šaltkrepšiai, termopuodeliai, termosai ir nešiojami indai, kuriuos naudoja ir profesionalai, ir įprasti žmonės savo kasdieniniame gyvenime. "Yeti" prekės pasižymi savo ilgaamžiškumu, tvirtumu ir stilingu dizainu, todėl puikiai tinka nuotykių ieškotojams ir gyvenimui gamtoje. Šis Rambler® 1065 ml termosas sukurtas nuotykių ieškotojams ir gyvenimui gamtoje. Su lengvu pasukimu, TripleHaul™ renkena nusiima ir pasirodo įskilimams atsparus butelio kaklelis. Kai termosą reikia pripildyti, galima nuimti visą dangtelį. Kaip ir visą Rambler® seriją, šį termosą ir jo dangtelį galima lengvai plauti indaplovėje. Termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, tad jis atsparus dūriams ir niekada nerūdys. Dvigubos sienelės izoliacija. Išlaiko karštus gėrimus karštus, o šaltus gėrimus šaltus iki paskutinio gurkšnio.

Matmenys: 9,5 x 29,4 cm
Talpa: 1065 ml

Dėmesio: nedėkite termoso virš išorinio karščio šaltinio ar atviros liepsnos, gali atsirasti pažeidimų. Nenaudokite termoso su Rambler® Bottle Chug dangteliu gazuotiems gėrimams ar maistui.

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera