Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Su GET RED picos gamybos komplektu tai įgyvendinti išties paprasta, nes kruopščiai atrinktų, puikios kokybės įrankių pagalba ne tik lengvai suformuosite picos padą, bet ir lengvai pašausite picą į orkaitę ar tiesiai ant picos akmens kepsninėje!

- Aliumininės ližės pagalba lengvai atkelsite picą nuo darbastalio, taip pat ji pravers sukant picą kepimo metu. Nulenkiama medinė nekaistanti rankena padės taupyti vietą - šis įrankis išties patogus ir kompaktiškas!
- Picos tešlos peilis leis lengvai ir profesionaliai suporcijuoti tešlą norimo dydžio gabalėliais, taip pat jo pagalba lengvai nugremšite ir darbastalio paviršių. Patogi, ergonomiška medinė rankena.
- Silikoninis kilimėlis turi ne tik praktiškas centimetrų bei colių atžymas, bet ir patogų piešinį picos pado formavimui. DĖMESIO! Silikoninis kilimėlis nėra skirtas kepimui!
- Medinė ližė picos išėmimui iš orkaitės ar kepsninės bei elegantiškam, itališko stiliaus patiekimui į stalą!

Picos įrankių išmatavimai:
- Aliumininė picos ližė 30x30cm, bendras ilgis su ištiesta rankena 63cm
- Tešlos pelilis 34x10 cm
- Silikoninis kilimėlis 30x40cm
- Medinė ližė 29x25cm, bendras ilgis su rankena 43cm

Rinkinys supakuotas stilingoje dėžėje, tad puikiai tiks dovanai bet kurio amžiaus picos gerbėjui!

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera