Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„MFH Survival Essentials“ 27 dalių išgyvenimo rinkinys yra sudėtingas išgyvenimo rinkinys, kuriame, yra įrankis su keičiamais peiliukais, stalo įrankiai, siuvimo ir žvejybos rinkinys bei daug niekučių, naudingų krizinėje situacijoje.

Išgyvenimo rinkinio filosofija – sukomplektuoti krizinėje situacijoje reikalingiausias priemones ir supakuoti į patogų dėklą, kurį galime nešiotis su savimi. Jei neturime žinių ar praktikos, reikalingų tokiai pakuotei sukurti, galime naudoti jau paruoštą specialistų sukurtą produktą. 

"MFH Survival Essential" yra kruopščiai atrinkti 27 įrankiai, supakuoti į patvarią, ryškių spalvų polimerinę dėžutę. Talpykla turi patogų ir greitą uždarymą bei putplasčio užpildą, kuris slopina vibraciją ir neutralizuoja nešiojamų daiktų keliamą triukšmą. Pati dėžutė - tuščia - gali tarnauti kaip vandens indas. Komplektą galima segtuku pritvirtinti prie diržo ar kuprinės.

​Matmenys 65×135×45 mm
Svoris: 460 g
 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera