Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Nesenstanti kokybė ir kokybiškos medžiagos. „Böker“ peilis „Cottage-Craft Chef“ stebina įspūdingu tradicinio meistriškumo ir modernių medžiagų deriniu. Puiki nerūdijančio plieno DIN 1.4034 struktūra užtikrina aukštą vienodumo laipsnį pjovimo briaunoje ir garantuoja nepaprastą aštrumą. Šis peilis yra įrodymas, kad kokybė ir naujovės nebūtinai turi prieštarauti, bet gali sudaryti darnią simbiozę.

Rankena sujungianti tradicijas ir patogumą Šio šedevro rankenos kriaunos yra pagamintos iš vietinio ąžuolo medienos. Ji ne tik reprezentuoja medžioklės tradicijas, bet ir siūlo patogų bei saugų laikymą. Su tvirtomis žalvarinėmis kniedėmis ant ištisinio ašmenų įdubimo.

Universalumas ir tikslumas virtuvėje. „Cottage-Craft“ peilis yra vienas iš svarbiausių peilių kiekvienoje virtuvėje. Jo ašmenys yra šiek tiek platesni ir ilgesni nei virtuvinio peilio, todėl jis idealiai tinka įvairioms reikmėms. Dėl plono antgalio, peilis puikiai tinka pjaustyti svogūnus ar mažas daržoves. Tuo pačiu metu jis yra pakankamai tvirtas, kad būtų naudojamas kaip mėsos peilis.

Spalva: sidabrinė, medžio.
Medžiaga: nerūdijantis plienas 1.4034, ąžuolas arba vyšnios mediena.
Matmenys (IxPxA): 27x7x3 cm
Svoris: 133 g

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera