Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Maisto gaminimas yra daug daugiau nei paprastas maisto ruošimas - tao gryna aistra, pagardinta neribota galimybių įvairove ir nepamirštamų akimirkų su šeima bei draugais kūrimu.

Aukščiausios kokybės šefo peilių serija „Böker Meisterklinge Damast“ dalijasi šia aistra: pasitikėjimas išvaizda, aukščiausios klasės rankos padėtis su subalansuotos pusiausvyros, išraiškingumas ir individualus prisilietimas - išskirtiniai virtuviniai peiliai garantuoja malonumą. Nebėra bukių peilių: geriausias „Solingen“ peilių meistriškumas ir aukštos kokybės medžiagų derinys užtikrina fantastiškai aštrų pjovimą.

Išskirtinio aštrumo paslaptis slypi hibridiniuose ašmenyse, kuriuose dera geriausia iš dviejų pasaulių. Ašmenų šerdis pagaminta iš itin tvirto ir patvaraus plieno VG-10, todėl pjovimo briauna yra išskirtinai aštri – ir išlieka aštri ilgą laiką, o apsauginis ašmenų gaubtas, pagamintas iš daugiasluoksnio damasko, užtikrina reikiamą lankstumą. Tai reiškia, kad peilis beveik be vargo slysta per prinokusius pomidorus ir mėsą, todėl net reiklus itin gležnų griežinėlių pjaustymas suteikia džiaugsmo.

Tvirta, natūraliai tamsi rankena, pagaminta iš rūkyto ąžuolo, kilusio iš vietinių Vokietijos miškų, su kiekvienu pjūviu atgaivina ilgametes „Böker“ tradicijas. Švelniai išlenktos linijos sklandžiai laikosi rankoje ir visada užtikrina patikimą atramą, pusiausvyrą ir dinamiškumą. Aukštos kokybės išvaizdą užbaigia elegantiška metalinė rankena su gale įterptu „Böker“ logotipu.

Ašmenų ilgis: 16,5 cm
Ašmenų plienas: Damaskas VG-10
Rankenos medžiaga: rūkytas ąžuolas
Visas ilgis: 31,5 cm

 

 

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera