Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Walther PDP Spearpoint Folder“ yra „Performance Duty Pistol“ kokybės ir sujungia puikias medžiagas su sudėtingu dizainu.

Su dengtais ieties formos ašmenimis, pagamintais iš ypač aštraus D2 plieno, sulankstomas peilis tinka ne tik kasdieniam naudojimui, bet ir sudėtingai veiklai lauke. Nors ašmenis galima atidaryti naudojant nuimamą nykščio mygtuką iš abiejų pusių, nerūdijančio plieno įdėklo užraktas užtikrina saugų užrakinimą. Kaip ypatinga detalė, pagalbinė atidarymo priemonė sukurta pagal „Walther PDP“ pistoleto dėtuvės laikiklį. Dar viena ypatybė – peilis turi pilno dydžio rankeną su G10 kriaunomis. Sulankstomas peilis taip pat turi PDP raides ir vientisą GRP perdangą su originalia „Performance Duty“ struktūra. Be diržo angos ant galinio tarpiklio, „PDP Spearpoint Folder“ taip pat turi nešiojimo segtuką.

Ašmenų ilgis: 92 mm
Ašmenų storis: 3,6 mm
Ašmenų medžiaga: D2
Ašmenų forma: ietis.
Užraktas: Linerlock.
Rankenos medžiaga: G10.
Bendras ilgis: 217 mm
Svoris: 134 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera