Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Böker Plus Spain Generalist Granito“ tinka naudoti lauko darbų peilį ir taip pat kaip patogų, bet tvirtą medžioklinį peilį. Dėl didelio plokščio šlifavimo, ašmenys suderina stabilumą ir pjovimo lengvumą. Ispaniško peilio ašmenys yra pagaminti iš MoVa plieno. Rankenoje yra didelė diržo skylė. MoVa plienas savo sudėtimi yra identiškas vokiškam peilių plienui 4116. Jis užtikrina subalansuotą krašto išlaikymo, rūdžių inertiškumo ir gerą galandimo santykį. Plieno kietumas yra nuo 55 iki 56 HRC.

Micarta yra kompozicinė medžiaga, naudojama peilių rankenoms gaminti, kurios žaliavos yra pluoštai ir sintetinė derva. Micarta yra elastinga ir tuo pat metu lengva, todėl ji yra geidžiama medžiaga ne tik išskirtinėms peilių rankenoms, bet ir įvairioms aukštųjų technologijų reikmėms. Kaip ir visos kompozitinės medžiagos, ji yra labai lengva, palyginti su metalu. Į pristatymą įeina sutvirtintas odinis dėklas su pritvirtinta diržo kilpa patogiam nešiojimui.

Ašmenų ilgis: 11 cm
Ašmenų plienas: 4116 (55-56 HRC)
Ašmenų storis: 3,6 mm
Rankenos medžiaga: Micarta
Bendras ilgis: 22 cm
Svoris: 159 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera