Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Gelbėjimo įrankis visų pirma turi atitikti vieną pagrindinį reikalavimą: jis turi būti greitas, paprastas ir patikimas naudoti avarinėje ir stresinėje situacijoje. Techniškai geriausias sprendimas, atitinkantis šį reikalavimą, yra konstrukcija su automatine traukos ašimi (OTF, trumpinys „Out-of-The-Front“) su tvirtu ir kruopščiai pagamintu mechanizmu.

Gelbėjimo įrankio širdis yra klasikinis spyruoklinis mechanizmas su nykščio slydimu, kuris leidžia peiliui galingai išsiveržti arba nuslysti atgal į rankeną paspaudus mygtuką. Peilis, sukurtas kaip gelbėjimo kabliukas, turi suapvalintą galą ir apsaugo nuo atsitiktinių sužalojimų gelbėjimosi metu. Pjovimo briauna su vidiniu spinduliu už galiuko leidžia greitai ir intuityviai pjauti diržus, virveles ir lynus, taip pat saugiai nuimti drabužius nuo sužeistų asmenų. Tvirtas dantytas kraštas antroje ašmenų pusėje taip pat leidžia pjauti storas ir inkrustuotas virves. Ašmenims buvo naudojamas rūdims atsparus D2 plienas, nes jis puikiai išlaiko kraštą. Rankenos korpusas turi ryškius pirštų griovelius, užtikrinančius reikiamą sukibimo saugumą, taip pat yra neslidžios tekstūros.

Rankenai panaudota aliuminio medžiaga turi reikiamą tvirtumą ir tuo pačiu mažą svorį. Esminis stiklo daužiklis šoniniams langams išdaužti. Stiklo daužiklio šerdis pagaminta iš itin kieto volframo karbido. Stiklo daužiklis yra prisukamas prie rankenos, kad jį būtų galima lengvai pakeisti. Į pristatymą įeina nešiojamas spyruoklinis plieninis segtukas ir nailoninis dėklas.

Ašmenų ilgis: 9 cm
Ašmenų plienas: D2
Ašmenų storis: 2,8 mm
Rankenos medžiaga: aliuminis.
Bendras ilgis: 22 cm
Svoris: 143 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera