Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Patogus prožektorius su ypač stipriu akumuliatoriumi ir aukščiausiomis vertėmis pagal ištvermę ir apšvietimo diapazoną. Neperšlampamas „Nextorch Saint Torch 30 V2.0“ daro įspūdį 530 metrų šviesos diapazonu ir didesne nei 2 valandų apšvietimo trukme esant didžiausiam apšvietimo lygiui. „Saint Torch 30 V2.0“ galima intuityviai įjungti net ir visiškoje tamsoje. Prožektorius turi 4 pritemdomus šviesos lygius.

Didelio našumo akumuliatorių galima naudoti kaip energijos banką kitiems įrenginiams. Baterija turi USB-C jungtį. Šone esantys 4 šviesos diodai pateikia informaciją apie esamą akumuliatoriaus įkrovimo būseną įjungiant ir keičiant režimus. Nepaisant milžiniškos galios, šis nepaprastas prožektorius yra stebėtinai lengvas, tvirtas ir kompaktiškas.Visas korpusas pagamintas iš grūdinto orlaivių gamyboje naudojamo aliuminio.

Komplekte yra patvarus, aukštos kokybės dėklas ir daugybė priedų: platus pečių diržas, 220 V įkroviklis ir du dangteliai, pagaminti iš aliuminio, kad prožektorius ir baterija būtų sandarūs, kai yra atskirti. Kai esate lauke, šie dangteliai, prisukami vienas prie kito, tarnauja kaip vandeniui nelaidūs indai.
Iškilus pavojui, prožektorius gali veiksmingai apakinti ir suerzinti užpuolikus stroboskopine blykste. Nenumatytais atvejais „NEXTORCH Saint Torch 30 V2.0“ taip pat turi visiškai automatinį „S-O-S“ režimą, kurį reikia įjungti tik vieną kartą. Tada tarptautinis avarinis signalas transliuojamas 8000 liumenų šviesa , kad būtų matomas iš tolo.

- Šviesos šaltinis: 3 x CREE® XHP50.2-K4 šviesos diodas;
- Šviesos išvestis: nuo 90 iki 8000 liumenų
- Režimai: 8000 lm / 2400 lm / 720 lm / 90 lm / „Strobe“ / SOS režimai
- Apšvietimo diapazonas: 530 m
- Veikimo laikas: 2 val. 15 min. / 4 val. / 7 val. 30 min. / 60 val.
- Atsparumas vandeniui: IPX-7
- Maitinimo šaltinis: 4 x 2600 mAh (14,8 V) įkraunama li-on baterija;
- Matmenys: 200 x 50 x 82 mm
- Svoris 728 g (su baterija).

Į pristatymą įeina: prožektorius ,,Nextorch Saint Torch 30 V2.0, neperšlampamas dėklas, dirželis, USB-C greitas įkroviklis, USB-C laidas, aukštos kokybės nešiojimo krepšys.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera