Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Turistinė kėdė „Helinox Chair Two“ turi ilgesnę nugaros atramą ir išsiskiria optimaliu patogumo ir kompaktiškumo santykiu. Puikiai tiks savaitgalio išvykoms gamtoje ar iškylai parke. Patiks visiems, kam svarbiausia patogiai sėdėti.

„Helinox“ kedžių rėmų ir konstrukcijos principas pasiskolintas iš DAC palapinių lankų technologijos. Šios technologijos, naudojamos geriausių palapinių gamintojų, esmė – patvarus, bet lengvas aliuminio lydinys. O tokio aliuminio rėmą, sujungus su kruopščiai atrinktu ir pagamintu audiniu, gaunamas itin kokybiškas galutinis gaminys. „Helinox“ gaminių kokybė jau ne kartą įvertinta įvairiais prestižiniais apdovanojimais.

Jei rėmo tvirtumą garantuoja specialios technologijos aliuminis, tai jo saugumą – itin patvaraus nailono sujungimai, užtikrinantys patogų ir greitą baldų surinkimą bei išrinkimą. O aukščiausios kokybės audinys su specialiais sutvirtinimais ir patvariomis siūlėmis yra garantas, kad gaminiai tarnaus daugelį metų.

Kėdei (gamybos ir medžiagų defektams) suteikiama 5 metų gamintojo garantija.

Išlaiko iki 145 kg.

Svoris: 1,15 kg surinkta / 1,24 kg supakuota
Išmatavimai: 85 cm x 55 cm surinkta
Išmatavimai: 13 cm x 12 cm supakuota

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera