Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

7 kartos laiko patikrintas amerikiečių gamintojų “Combat Application Tourniquet” turniketas C.A.T. gen 7, yra vienas populiariausių ir labiausiai išbandytas realiomis sąlygomis. 85% sumažėjęs mirtingumas esant masyviam kraujavimui iš galūnių ir 100% produkto patikimumas betkokiomis sąlygomis padaro šį turniketą vienu populiariausių visoje rinkoje. 

Puikiai tiks automobilio bei biuro pirmos pagalbos rinkinio papildymui. 

Nepaisant puikių tyrimų rezultatų ir pažangių technologijų ankstesnės kartos C.A.T. turniketuose, atnaujinta, 7 karta, patobulėjo dar labiau:

  1. Vienos kilpos sagtis užtikrina greitesnį ir paprastesnį turniketo uždėjimą tiek viena, tiek abiem rankomis.
  2. Veržimo malūnėlis - stipresnis, storesnis ir patikimesnis nei ankstesnėse kartose. Įpjovos malūnėlio galuose užtikrina geresnį turniketo fiksavimą.
  3. Malūnėlio fiksavimo kilpos - stipresnės nei ankstesnėse kartose, galimas fiksavimas iš abiejų pusių užtikrina patogų turniketo naudojimą abiejomis rankomis.
  4. Kilpos fiksavimo juostelė - atnaujintos spalvos ir patvaresnė. Pilka spalva mažiau krenta į akis taktinėje situacijoje, kas padeda išlikti labiau nepastebėtam.
  5. Stabilizuojanti plokštelė - patogesnė, sustiprinta plokštelė sukelia mažiau diskomforto nukentėjusiąjam.
  6. Vidinė turniketo juosta - laisvai judanti ir vienodą spaudimą užtikrinanti turniketo vidinė juosta suteikia 100% patikimumą kiekvienoje situacijoje.

Spalva: juoda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera