Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Hikmicro" termovizinis modulis "Mini2Plus" skirtas Android įrenginiui.

- Raiškus termovizinis vaizdas. „Mini2Plus“ turi labai jautrų (NETD < 40 mK) VOx detektorių, kurio skiriamoji geba yra 256 x 192 (49 152) pikselių, ir optimizuotus vaizdo pagerinimo algoritmus, užtikrinančius aiškius šiluminius vaizdus.
- Tikslūs temperatūros matavimai. "Mini2Plus" tiksliai matuoja temperatūrą nuo -20°C (-4°F) iki 350°C (662°F), temperatūros tikslumu iki ±2°C (±0,5°F) / ± 2
- Kompaktiškas dydis. Vos 26,6 × 26,6 × 25 mm (1,05 × 1,05 × 0,98 colio) ir sveriantis tik 24 g (0,85 uncijos) jis tilps jūsų kišenėje, įrankių krepšyje ar bet kur, kad būtų galima greitai ir lengvai pasiekti.
- Paruoštas bet kokiam darbui ar tiesiog pramogoms – mažas, patogus nešiotis ir 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę beveik viskam. Nesudėtingas instaliavimas. Akimirksniu prijungiamas prie „Android“ išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ir yra paruoštas naudoti per kelias sekundes.
- Be akumuliatoriaus. „Mini2Plus“ neturi akumuliatoriaus, todėl jums niekada nereikės jo įkrauti ar ieškoti įkroviklio laido. Jį maitina jūsų telefonas, jis sukurtas veikti naudojant labai mažai energijos, kad maksimaliai padidintų mobiliojo įrenginio veikimo laiką, ir yra paruoštas bet kada.
- Patvarus ir tvirtas. Sukurtas ten, kur dirbate, gyvenate ar ilsisitės, Mini2Plus turi IP40 reitingo aliuminio lydinio korpusus, išlaiko griežtus kritimo testus iki 1 metro (3,3 pėdos) ir jam suteikiama trejų metų garantija.
- Rankinis fokusavimas. Įrengtas rankinio fokusavimo objektyvas, skirtas tikrinti įvairiais atstumais nuo 7 cm (0,23 pėdos) iki 10 m (32,8 pėdos). Žiūrėti mažus objektus, pvz., net 0,5 mm elektroninius komponentus, arba žiūrėti toliau esančius objektus, pvz., elektrinę ar mechaninę įrangą, kuriai reikalingas saugus atstumas.
- Pridedami pagrindiniai priedai. 40 cm (15,75 colio) ilginantis laidas jungiasi tarp jūsų įrenginio ir fotoaparato, leidžiantis žiūrėti nuotoliniu būdu ir tikrinti per siauras, uždaras angas ar sunkiai pasiekiamas vietas. Taip pat yra 18 mm prailginta jungtis, skirta išmaniesiems telefonams ar planšetiniams kompiuteriams laikyti apsauginiame dėkle. Pridedamas dėklas fotoaparatui laikyti.
- Greitas temperatūros matavimas. Viso ekrano matavimas: centro taškas, karštasis taškas, šaltasis taškas, 3 pasirinktiniai taškai ir 3 sritys.
- 15 skirtingų spalvų palečių. Lengviau raskite nematomas problemas.
- Keli profesionalūs nustatymai. Profesionalių nustatymų, pvz., šiluminės kameros spinduliavimo / atstumo / diapazono, teikimas leidžia gauti geriausius terminio vaizdo vaizdus ir skirtingų paviršių temperatūros rodmenis.
- Aukštos temperatūros signalizacija. Suteikite operatoriui garso ir vaizdo įspėjimus apie aukštą temperatūrą. Momentinis pranešimas, kai temperatūra viršija iš anksto nustatytą aliarmo lygį.

 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera