Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Keraminė kamado tipo kepsninė „GET RED“ - tai geriausios kamado kepsninės savybės mažame formate. Įsigydami šią 13" kepsninę Jūs gaunate pilną komplektą, tad beliks įsigyti anglių kepsninei ir jūs jau pasiruošę savo kulinariniams atradimams!

- Skersmuo: 13"(33cm)
- Svoris: 26 kg
- Išmatavimai: 44 x 47 x 56 cm

„GET RED“ kamado kepsninė turi atnaujintą - didesnį termometrą. Kad temperatūrą matytumėte vos užmetus akį. Taip pat dviejų krypčių viršutinė ketaus sklendė leis labai tiksliai reguliuoti temperatūrą - tai papildomas privalumas tokio formato kepsninėje. Tai ypač aktualu užsiimat karšto/šalto būdo rūkymu. Bambukinė rankena yra nekaistanti! Be graviravimo ant rankenos tam, kad ji nejuoduotų ir būtų atspari drėgmei bei ilgaamžiška. Pajuskute, kokia tvirta ši kepsninė - žemas svorio centras garantuoja stabilumą.

Tik pažiūrėkite, kokia stora keramika! Pasirinkta pastorinta keramika šio modelio „GET RED“ kepsninei, tam, kad ji būtų transportabili. Pasiimkite ją į iškylas, žvejybą ar medžioklę. Pasiruoškite gardžių užkandžių nedelsiant!

Sklandžiam jūsų startui - klasikinės grotelės jau komplekte! Jūs galite įsigyti papildomų priedų 13" „GET RED“ kepsninei, tačiau pirmo starto sėkme mes pasirūpinome. Tvirtos ir stabilios grotelės jau komplekte.

 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera