Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Kurkite gurmaniškus patiekalus naudodamiesi šiuo šilumą taupančiu dviejų puodų rinkiniu, kuriuo galite gaminti beveik bet ką su nepridegančia keramine danga ir kiaurasamčio dangčiu.

Patvarus ir šilumą taupantis puodų rinkinys galint lengvai pamaitinti grupę žmonių gurmaniškais patiekalais. Šie puodai maksimaliai išnaudoja savo dydį ir gali lengvai susidėti vienas į kitą. Pridėkite pridedamą puodo rankeną, beveik bet kurį degiklį (neįtraukta) ir turėsite užmiesčio rinkinį, kuris tilps į jūsų kuprinę. Šis puodų derinys sukurtas keliaujantiems virėjams, kurie nori įvairių puodų, kad padidintų savo užmiesčio meniu pasiūlą.

Puodai pagaminti iš kietai anoduoto aliuminio, kuris gerai praleidžia šilumą. Du skirtingi puodai leidžia gaminti skirtingus maisto stilius. Standartiniame puode užvirinkite vandenį makaronams, tada nusausinkite naudodami integruotą kiaurasamčio dangtį. Karštą puodą ir makaronus sudėkite į izoliuotą laikymo maišelį, o keraminiame, nepridegančia danga padengtame puode galite kepti daržoves ir troškinti padažus. Kai būsite pasirengę keliauti namo, tiesiog sudėkite visus puodus ir jų dalis vienas į kitą.

 

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera