Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Peilių galąstuvas „Warhog Sharpeners A4“ yra tolimesnis populiaraus „Warthog Sharpeners Classic II“ tobulinimas.Turėdami 4 skirtingus galandimo kampus (15°, 20°, 25°, 30°) galėsite bet kada pasiekti tobulą ašmenų aštrumą.

Tobulai pagaląstų ašmenų paslaptis – nuoseklus galandimo kampas. Tai reiškia, kad ašmenys yra pagaląsti iš abiejų pusių, ilgiau išlieka aštrūs ir užtikrina minimalų medžiagos pašalinimą. „Warthog“ peilių galąstuvai turi ašmenų kreiptuvą, kuris tiksliai nukreipia peilį išilgai galandimo akmenų. Ašmenų kreiptuvas garantuoja saugų peilio galandimą, deimantiniai galandimo akmenys užtikrina ilgalaikį aštrumą nepažeidžiant peilio. Galąstuvas yra paprastas naudoti ir duoda pastovius rezultatus. Į pristatymą įeina 2 šlifavimo agregatai su 325 grūdėtumu.

Matmenys (IxPxA): 21x5x21 cm
Svoris: 560 g
Medžiaga: plienas, aliuminis, plastikas, juoda miltelinė danga.
Neslystantis guminis pagrindas.
Tinka peiliams su lygiais ašmenimis.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera