Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Nesenstanti inžinerija kartu su patyrusia istorija! Įkvėptas tikros dangaus klasikos, Boker Plus pristato „Steve Kelly P-51 Damascus“ kaip išskirtinio charakterio dizainerio peilį. Remiantis Šiaurės Amerikos „P-51 Mustang“, peilis perima 1940-ųjų naikintuvo medžiagą, formą ir spalvą, ir taip sukuria beveik tobulą istorinio pavyzdžio įvaizdį.

1940–1948 m. buvo pagaminta apie 15 800 įvairių versijų orlaivių pavyzdžių, o tai reiškia, kad tai iki šiol yra vienas daugiausiai pagamintų karinių lėktuvų pasaulyje. Beveik 8000 vienetų turintis P-51 D yra labiausiai paplitusi serija. Ypatingos P-51 Mustang, kurio pavadinime „P“ reiškia „Pursuit“, ypatybės slypi aerodinaminėje visiškai metalinėje konstrukcijoje su būdingomis įdubusiomis kniedėmis, kuri kartu su masyviu „Packard Merlin V-1650“ varikliu leido pasiekti maksimalų 700 km/h greitį. Šie pasiekimai tuo metu buvo laikomi novatoriškais, galiausiai Antrojo pasaulinio karo metu Jungtinių Valstijų armijos oro pajėgoms suteikė viršenybę ore.

„Boker Plus P-51 Damascus“ širdis yra stulbinantys ieties formos ašmenys, pagaminti iš 80 sluoksnių Damasko plieno, kurį nukalė Chadas Nicholsas. Žiūrint iš šono, ašmenys vizualiai primena istorinį naikintuvą-bombonešį. Nykščio anga primena kabinoje esantį organinio stiklo gaubtą, kuris suteikė pilotui idealų vaizdą iš visų pusių.

Kitas akcentas – titaninė rankena, kuri itin detaliai pagaminta iš kniedyto lengvojo metalo kriaunų. Į akis krenta mėlynas ašmenų ašies sraigtas, paženklintas JAV armijos sidabrine žvaigžde, ir raudoni anoduoti varžtai, sukurti pagal vairo spalvų schemą. „Titan Frame Lock“ su nerūdijančio plieno įdėklu žada itin didelį patikimumą, tvirtai laikantį ašmenis net ir atliekant sunkų darbą. Nepaisant aiškių linijų, dėl ergonomiškų įdubimų rankena patogiai guli rankoje. Titano segtukas yra nufrezuotas iš kietos medžiagos ir leidžia peilį nešiotis, o diržo anga suteikia papildomų tvirtinimo galimybių. Tai būtinas eksponatas visiems peilių kolekcionieriams ir istorinių orlaivių draugams.

Pridedamas aukštos kokybės nailoninis dėklas.

Ašmenų ilgis: 8,5 cm
Ašmenų plienas: Damaskas, 80 sluoksnių
Ašmenų storis: 3,5 mm
Ašmenų forma: ietis.
Užraktas: rėmo užraktas.
Rankenos medžiaga: titanas.
Bendras ilgis: 19,3 cm
Svoris: 108 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera