Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Crystal“ yra daugiafunkcis modelis su ryškia raudona šviesa iki 30 liumenų ir balta šviesa iki 150 liumenų, kuris lengvai telpa kišenėje. Dėl pilnai šviečiančio korpuso ir 140° pločio šviesos išsiliejimo, prožektorius yra būtinas kasdieniniam naudojimui apšvietimui iš arti: bėgiojant, važinėjant dviračiu ar darbui garaže.

„Crystal“ modelio raudona šviesa tinka darbams atlikti tamsiu paros metu bei naktinio matymo palaikymui įjungiant ir išjungiant prožektorių: kempingo palapinėje, stebint žvaigždes, žvejojant ar važinėjant dviračiu. Jis taip pat turi papildomą pranašumą užsiėmimams lauke – leidžia apšviesti teritoriją nepritraukiant erzinančių vabzdžių.

Prožektorius veikia iki 50 dienų minimalaus ryškumo režimu. Nereikia papildomai pirkti ir nuolat keisti baterijų: įmontuota Li-Pol baterija įkraunama naudojant bet kokį Micro USB laidą. Daugiafunkcis žibintuvėlis neužima daug vietos kuprinėje ar krepšyje, atlaisvindamas jį kitiems dalykams. Modelis tvirtinamas prie galvos elastine juostele, leidžiančia gerai apšviesti aplinką bet kokios veiklos metu. Žibintuvėlis gali būti pritvirtintas prie bet kokio drabužio, diržo ar kuprinės, kad būtų galima saugiai vaikščioti naktį. Komplekte esančių specialių silikoninių žiedų pagalba, „Crystal“ saugiai pritvirtinamas ant dviračio. Be to, korpuso dizainas su skylute raktų pakabukui leidžia naudoti daugialypį žibintuvėlį kaip stilingą aksesuarą.

- Šviesos spalva: balta;
- Šviesos srautas (balta šviesa): 150 lm
- Šviesos srautas (raudona šviesa): 30 lm
- Šviesos spindulio atstumas (balta šviesa): 12 m
- Šviesos spindulio atstumas (raudona šviesa): 5m
- Ryškumo stabilizavimo tipas: skaitmeninis (procesoriaus ryškumo valdymas);
- Režimų skaičius: 5 baltos šviesos + 5 raudonos šviesos;
- Veikimo laikas maksimaliu režimu (balta šviesa): 2 val. 15 min.
- Veikimo laikas maksimaliu režimu (raudona šviesa): 3 val.
- Veikimo laikas minimaliu režimu (balta šviesa): 50 d.
- Veikimo laikas minimaliu režimu (raudona šviesa): 30 d.
- Stroboskopo režimas;
- Ilgis: 63 mm
- Plotis: 43 mm
- Svoris (su baterija): 34 g
- Aukštis (be segtuko): 15 mm
- Korpuso medžiaga: plastikas;
- Atsparumas vandeniui ir dulkėms: IP67
- Saugus panardinimo gylis: 1 m
- Saugaus kritimo aukštis: 10 m
- Darbinė temperatūros: -10..+40 °C
- Suderinamumas su baterijomis: 1 х Li-Pol 600.

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera