Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Every Day Carry“ prožektorius ir kompaktiškas taktinis žibintuvėlis. „Partner C2“ yra pagrindinis serijos modelis, sukurtas tiek kasdieniam naudojimui, tiek specialioms užduotims.

Universalus asistentas namuose, žygyje ar žvejyboje, „Partner C2“ gali pakeisti didesnį taktinį modelį medžiojant ar patruliuojant. Klasikinės formos korpusas aprūpintas dviem valdymo mygtukais: plokščias taktinis mygtukas leidžia greitai įjungti ir išjungti žibintuvėlį taktinio naudojimo metu, o didelis šoninis mygtukas perjungia režimus. „Partner C2“ turi galimybę nuolat ir akimirksniu būti įjungtas pusiau paspaudus taktinį mygtuką, kol jis bus atleistas. Į komplektaciją įeina nailoninis dėklas, plieninis segtukas ir paracord virvė, kuri užtikrina patogų tvirtinimą prie diržo, drabužių ar įrangos. Prožektorius yra suderinamas su papildomais priedais: ginklų laikikliais ir spalvų filtrais taktiniam naudojimui, taip pat su ABM-01 dviračio laikikliu.

„Partner C2“ yra visada paruoštas aukštųjų technologijų sprendimas iš „Armytek“. Prožektorius pristatomas su greitu magnetiniu įkrovikliu ir 18650 ličio jonų baterija 3200 mAh.

- Šviesos spalva: balta;
- Šviesos spindulio atstumas, metrai: 240 m
- Ryškumo stabilizavimo tipas: skaitmeninis (procesoriaus ryškumo valdymas);
- Režimų skaičius: 5;
- Veikimo laikas maksimaliu režimu: 2 val. 10 min. (500 lm po 2 min.);
- Veikimo laikas minimaliu režimu: 28 val.
- Stroboskopo režimas;
- Galvos skersmuo: 25,4 mm
- Korpuso skersmuo: 21 mm
- Ilgis: 123,5 mm
- Svoris (be akumuliatoriaus): 68 g
- Medžiaga: lėktuvų klasės aliuminis;
- Antiabrazyvinė apdaila: Premium tipo III kietas anodavimas 400HV;
- Atsparumas vandeniui ir dulkėms: IP68
- Saugus panardinimo gylis: 5 m
- Saugaus kritimo aukštis: 10 m
- Darbinė temperatūros: -25..+40 °C
- Suderinamumas su baterijomis: 1x18650 ličio jonų, 2хCR123A.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera