Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Tripod-Worklight-WL5000“ yra universalus darbinis prožektorius, kurį galima naudoti tiek su akumuliatoriumi, tiek įkraunant iš tinklo. Dėl pasukamų LED modulių, jis gali būti lanksčiai naudojamas ir užtikrina optimalų apšvietimą kiekvienoje darbinėje situacijoje. Su 2x 30 W SMD LED moduliais jis siūlo įspūdingą šviesą iki 5000 liumenų. 3 ryškumo lygiai, kuriuos galima pasirinkti naudojant įjungimo/išjungimo jungiklį, yra ypač praktiški ir reiškia, kad visada turite optimalų apšvietimą savo darbui. Taip pat galite rinktis iš dviejų skirtingų LED spalvų: 4000 K arba 6500 K, kurios leidžia pritaikyti šviesos spalvą pagal individualius poreikius. Lempa idealiai tinka darbui patalpose ir lauke, nes suteikia vienodą apšvietimą. Dėl integruotos ličio jonų baterijos, ją galima naudoti ir be lizdo. Akumuliatoriaus talpos ekranas leidžia lengvai patikrinti įkrovimo lygį.

Tinkamas įkrovimo adapteris darbui iš tinklo yra įtrauktas į pristatymo komplektą. Dėl kompaktiško dydžio jį galima lengvai pasiimti bet kur. Nesvarbu, ar esate statybvietėje, sode ar rūsyje, ši lempa visada paruošta naudoti. Dėl atlenkiamų kojelių ir reguliuojamo aukščio funkcijos, lempą galima lengvai nustatyti į bet kurią norimą padėtį, garantuojančią optimalų apšvietimą. Nesvarbu, ar atnaujinate, užsiimate rankdarbiais ar stovyklaujate, ši lempa yra puikus kompanionas bet kurioje situacijoje. Kabelio vyniojimo įtaisas užtikrina, kad jį būtų galima laikyti tvarkingai ir atokiai. Tai apsaugo nuo galimo suklupimo užkliuvus ir padidina saugumą dirbant. Šviestuvas pagrinde taip pat turi integruotus įžeminimo smaigalius, kuriais jį galima įtvirtinti žemėje lauke. Lempa yra atspari purslams (IPX4) ir smūgiams (IK07).

Techniniai duomenys:
- Šviesos šaltinis: 2x 30W SMD LED šviesios diodai;
- Šviesos srautas: iki 5000 liumenų
- Šviesos spalva: 4000 kelvinų (šaltai balta), 6500 kelvinų (balta dienos šviesa);
- Ryškumo lygiai: 100% / 30% / 10%;
- Apsaugos klasė: IPX4/IK07
- Akumuliatoriaus įkrovimo valdymo ekranas;
- Maitinimo šaltinis: integruotas ličio jonų akumuliatorius (7,3 V, 4 000 mAh, 29,6 Wh) su saugos elektronika ir veikimui iš tinklo;
- Medžiaga: aliuminis, ABS, PCS, nailonas, stiklo pluoštas;
- Spalva: juoda/pilka;
- Pakuotės matmenys (IxPxA): 89,2x12x12 cm
- Svoris: 4,7 kg

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera