Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„ChitoGauze® PRO“ yra Z raidės principu sulankstyta, chitozanu impregnuota marlė. Chitozanas – tai natūraliai susidarantis, biologiškai suderinamas polisacharidas, kurio hemostatinės savybės pagerina medicininės marlės gebėjimą kontroliuoti kraujavimą. Tvirta, tolygiai padengta chitozano danga ant marlės užtikrina optimalią chitozano ir kraujo sąveiką, leisdama veiksmingai kontroliuoti kraujavimą.

Chitozanas leidžia sumažinti kraujo netekimą, padėdamas tvarsčiui prisitaikyti žaizdoje, kartu suteikdamas fizinį barjerą, neleidžiantį vykti kraujavimui. Šis veikimo mechanizmas palaiko lokalų krešėjimą marlėje ir ant jos, kad būtų galima greitai sustabdyti kraujavimą, nepriklausomai nuo krešėjimo kaskados. Tvarstis lengvai pritaikomas prie sudėtingos geometrijos žaizdų paviršių, kad būtų galima efektyviai sustabdyti kraujavimą.

  • Leidžia nedelsiant sukontroliuoti kraujavimą ir užtikrina geriausią įmanomą paciento priežiūrą kritinėse ir mūšio situacijose;
  • Ekonomiškas: mažesnė kaina nei kitų alternatyvų;
  • Greita hemostazė: sustabdo kraujavimą, pradedant nuo lėto kraujo smelkimosi ir baigiant dideliu arteriniu kraujavimu, kai nukraujuojama per kelias minutes;
  • Patikimas: patvirtintas efektyvumas mūšio lauke ir traumų atveju.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera