Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Štai ir ji - optimalaus dydžio, solidaus dizaino ir jūsų išsvajota kepsninė!  Į šį 22" 56cm modelį sudėta viskas, kas geriausia. Išanalizavus rinkoje esančias kamado tipo keramines kepsnines buvo nuspręsta, kad Jūs esate verti geriausio - net 3 inovacijos ir „GET RED“ kamado kepsninė pateisins visus jūsų lūkesčius!

22" (56cm) „GET RED“ kamado kepsninės komplektą sudaro:
- Kepsninė su Soft open/close mechanizmu ir segmentine ugniadėže, stiklo pluošto tarpine;
- Laikiklis puodui;
- 2 lygių kepimo sistema su metalinėmis grotelėmis;
- Stovas kepsninei ant ratukų;
- Plastikiniai šoniniai padėklai, 2 vnt.
- Pelenų valymo sistema su semtuvėliu;
- Žarsteklis;
- Žnyplės karštiems paviršiams;
- Uždangalas nuo lietaus.

Kepsninės svoris yra apie 121kg, dėžės išmatavimai 88,5x66X88cm. Atsižvelkite į šiuos parametrus, jei planuojate kepsninę atsiimti savarankiškai ar jei kepsninės bus statoma ne terasoje.

Pažvelkite į 22" GET RED kepsninę iš arčiau ir net 3 inovacijas, kurių taip trūko rinkoje esančioms senesnio modelio kamado kepsninėms:
- „Soft close/open“ mechanizmas. Vos vienu pirštu valdykite sunkų kepsninės dangtį. Tai garantuoja ne tik jūsų patogumą, bet ir mažesnę skilimo riziką nuo atatrankos. Rinkitės išties komfortišką techninį sprendimą ir mėgaukitės tiesiog kepimu - sunkus kepsninės dangtis pakyla automatiškai, vos paspaudus užrakto mygtuką. Ruošiant skirtingus patiekalus tai yra itin patogu, kadangi neturite saugoti dangčio nuo atsitrenkimo į korpusą.
- Segmentinė ugniadėžė - tai ne tik mažesnė skilimo rizika, bet ir geresnė oro cirkuliacija, todėl GET RED 22" kepsninėje galite drąsiai naudoti tiek medžio anglis, tiek medžio briketus kepsninėms. Be to, kepsninė su segmentine ugniadėže yra mažiau reikli anglių kokybei, todėl joje puikiai dega tiek stambesnės, tiek smulkesnės frakcijos medžio anglys.  Be to, kepsninę lengviau valyti, nes galite lengvai išimti po vieną ugniadėžės segmentą. Nerūdijančio plieno žiedas stabiliai laiko keraminius segmentus ugniadėžėjė, tad būkite tikri - konstrukcija yra tvirta ir saugi.
- Sutvirtinta kojų konstrukcija leis stabiliai ir saugiai perstumti kepsninę iš vienos vietos į kitą - pajauskite, kaip stabiliai ji stovi. Tokio didelio svorio kepsninei yra labai svarbi tvirta kojų konstrukcija, kad galėtumėte lengvai stumti kepsninę nuo vieno terasos galo iki kito ar baigus kepti nustumti ją į garąžą. Minškšti ratukai lengvai važiuoja bet kokiu paviršiumi, o dviguba konstrukcija pastebimai stabilesnė, jei lyginti su paprasta vienguba kojų konstrukcija.

Jūsų kepsninė atvyks pilnai sukomplektuota - jums beliks pasirūpinti tik kokybišku kuru ir kepsniais!

Į 22" GET RED kepsninės komplektaciją įeina:
- Dviejų lygių kepimo grotelės. Jos pagamintos iš itin tvirto metalo, komplektą sudaro 2 pusmėnulio formos grotelės, kurias galite dėti tame pačiame aukštyje ir turėti didelį, vientisą kepimo plotą arba dėti skirtinguose aukščiuose ir tokiu būdu vienu metu gaminti skirtingus patiekalus! Tikrai įvertinsite dvigubą kepimo sistemą, ruošdami skirtingus patiekalus - pvz. žuvį ir mėsą. Kespniai nesiliečia tarpusavyje, o galimybė kepti skirtingame aukštyje leis mėgauti daugybe skirtingų patiekalų vienu metu - tai aktualu vaišinant didesnę kompaniją.
- Būtiniausių įrankių kepsninės priežiūrai komplektas: pelenų valymo sistema, žarsteklis bei žnyplės karštiems paviršiams. Jūs tikrai įvertinsite naują ir patogų pelenų valymo komplektą - semtuvėlio pagalba lengvai išvalysite pelenus iš kepsninės! Įstatykite semtuvėlį į oro padavimo sklendę kepsninės apačioje, ištraukite ir pelenai iš jūsų kepsninės jau išvalyti! Žarstekliu prasklaidykite medžio anglis kepsninėje tolygiai, pasinaudokite patogiu, būtent tam skirtu įrankiu. Žnyplės karštiems paviršiams leis saugiai nuimti ar uždėti groteles, picos akmenį, deflektorių. Prie kepsninės saugumas svarbiausia, nenudekite.
- Puodo laikiklis pravers ruošiant patiekalus kazane ar ketaus inde bei kepant picą ant picos akmens. Šis laikiklis taip pat pasitarnaus ir norint kepti su deflektoriumi. Jis yra pagamintas iš storo ir tvirto metalo, tad puikiai laikys net ir sunkius ketaus indus. Rekomenduojame atskirai įsigyti KAZANĄ. Nebijokite plastiko! Tai atspari temperatūrų skirtumui ir lengvai prižiūrima medžiaga!
- Plastikiniai šoniniai padėklai bei nekaistanti tvirta rankena leis mėgautis kepsninės teikiamais privalumais ištisus metus. GET RED kepsninėnese naudojame aplinkos poveikiui atsparų plastiką. Gyvenant atšiauriomis klimato sąlygoms, aktualu, kad kepsninė kuo ilgiau džiugintų estetiška išvaizda ir nesusidėvėtų. Jūsų kepsninė ilgiau atrodys it nauja, nes šie padėklai nesusikils ir nepakeis spalvos. Taip pat, plastikinius padėklus tikrai lengva valyti ir prižiūrėti, dezinfekuoti. Jie itin tvirti, tad be vargo atlaiko ir didesnį svorį su kepimo indais.
- Visomis kryptimis reguliuojama viršutinė sklendė užtikrina itin tikslų temperatūros reguliavimą, o kai reikia - puikią oro cirkuliaciją! Sklendė yra padengta juodos spalvos emale, todėl prie jos ne taip kimba riebalai, ją lengva valyti. Užtenka sklendę nupurkšti GET RED VALIKLIU, nuskalauti vandeniu ir jūsų kepsninė atrodys vėl, kaip nauja!

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera