Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Wald & Forst Falun All Orange“ peilis yra išskirtinis, specialus modelis, sukurtas iš populiaraus „Böker Magnum Falun“ peilio – skirtumas nuo originalaus peilio slypi rankenos spalvoje ir dėklo medžiagoje bei spalvoje.

Peilis yra įsitvirtinęs Skandinavijos miškų, pakrančių ir ežerų arkliukas. Signalinės spalvos plastikinė rankena su neslystančia tekstūruota gumos danga garantuoja, kad peilį bus galima saugiai valdyti šaltu ir šlapiu oru, taip pat tada, kai prakaituoja ranka. Tvirtas nerūdijantis plienas su JAV pramoniniu kodu 420 gali būti greitai sugrąžintas į aštrumą naudojant paprastas priemones. Ypatingai atsižvelgiant į medžiotojo poreikius, tiek rankena, tiek dėklas yra padailinti ryškia signaline oranžine spalva, kad jokia dalis nepasimestų miško paklotėje. Nesunaikinamas, universalus, higieniškas, nebrangus.

Ašmenų ilgis: 10 cm
Ašmenų plienas: 420 nerūdijantis plienas.
Ašmenų storis: 1,9 mm
Rankenos medžiaga: plastikas su tekstūruotos gumos danga.
Rankenos spalva: signalinė oranžinė.
Visas ilgis: 21,5 cm
Svoris: 64 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera