Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Istorijos ir meistriškumo išraiška: „Böker“ durklas Damaskas, kaip specialus modelis! Tik 75 vienetai visame pasaulyje!

„Böker“ durklas – kokybės ir tradicijos simbolis. Įspūdinga istorijos dalis susitinka su aukštos kokybės meistriškumu. „Böker“ durklas yra puiki tranšėjos durklų, kuriuos kariai naudojo Pirmojo pasaulinio karo metu, kopija. Specialus modelis pažymėtas nuosekliu serijos numeriu. Todėl kiekvienas durklas turi savo ypatingą tapatybę.

Detalus dizainas tikriems kolekcininkams. Ypatingo dėmesio nusipelno durklo ašmenų gamyba. Damasko ašmenys liudija aukštą šio gaminio kokybę. Damasko plienas yra žinomas dėl savo ypatingo kietumo ir kraštų išlaikymo.. Be to, tipiškas raštas suteikia durklui nepakartojamą išvaizdą. Tvirta nerūdijančio plieno rankų apsauga užtikrina patikimą sukibimą pjaunant. Įmonės antspaudas ant ašmenų pabrėžia gaminio autentiškumą ir prekės ženklo kokybę. Medinės rankenos kriaunos su grioveliais užtikrina malonų pojūtį ir pabrėžia istorinį dizainą.

Unikali išvaizda ir aukštos kokybės medžiagos. Autentiškas dėklas, pagamintas iš aukštos kokybės odos, ne tik apsaugo ašmenis, bet ir užbaigia bendrą durklo išvaizdą. Tuo pačiu metu jis siūlo saugų laikymą ir leidžia patogiai neštis durklą.

Spalva: damasko plieno ir medžio.
Medžiagos: rankomis kaltas nerūdijančio plieno mozaikinis damaskas.
Matmenys (IxPxA): 25,6x3,5x4 cm
Svoris: 165 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera