Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Netgi iš pirmo žvilgsnio pažvelgus į „Boker Plus RBB“ (Reality-Based Blade) matosi, kad tai profesionalus taktinis peilis. Po to, kai tarptautiniu mastu žinomas kovos ekspertas Jimas Wagneris jau keletą kartų treniravo policijos specialiųjų operacijų komandas Vokietijoje, Bökeris kartu su juo sukūrė taktinį kišeninį peilį, skirtą naudoti policijai, kariškiams ir saugumo pajėgoms. Rezultatas yra Jimo Wagnerio tikrove pagrįstas peilis RBB.

2.0 versijoje kovinis peilis iš esmės perima originalaus modelio taktines savybes ir pateikia įdomių detalių: ašmenys su ricasso danga, ergonomiški pirštų grioveliai su neslystančia struktūra ant iš „Zytel“ plastiko pagamintos rankenos, griovelis kad būtų lengviau rasti ir pakelti nuimamus nykščio kaiščius ir konvertuojamą atverčiamą spaustuką. Be to, juodas peilis su rankos apsauga ir diržo anga užtikrina saugų naudojimą. Ašmenys, pagaminti iš D2 plieno, užtikrina reikiamą briaunų aštrumą ir atsparumą korozijai.

Peilis ne tik pavadintas dizainerio Jimo Wagnerio vardu, bet ir reiškia jo labai sėkmingą kovos menų sistemą: tikrove pagrįstą asmens apsaugą. Jimo Wagnerio sistemos jau mokė Amerikos FTB, Izraelio specialiosios pajėgos, Vokietijos federalinė policija ir Kanados karališkoji raitoji policija. Sąrašą būtų galima nesunkiai tęsti. Sukaupta Jimo Wagnerio praktinė patirtis sukūrė šį peilio dizainą.

Peilis pristatomas su aukštos kokybės nailoniniu dėklu.

Ašmenų ilgis: 9,2 cm
Ašmenų plienas: D2
Ašmenų storis: 3,52 mm
Užraktas: galinis užraktas
Rankenos medžiaga: plastikas.
Bendras ilgis: 23 cm
Svoris: 171 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera