Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„NEXTORCH P84“ yra puikus LED prožektorius su 360° įspėjamosios šviesos funkcija laisvalaikiui, sportui, medžioklei, darbui ir kelionėms. Šis universalus prožektorius stebina savo paprasta veikimo koncepcija ir išradingais priedais. LED prožektorius su visapusiška signaline lempute, gelbėjimo stiklo daužikliu ir ypač galinga baterija suteikia tikrą 3000 ANSI liumenų šviesos srautą.

Valdymas viena ranka yra paprastas ir savaime suprantamas. Įjungti, pritemdyti, išjungti – viskas vienu jungikliu. Aukštos kokybės prožektoriaus atšvaitas užtikrina tobulą šviesos spindulį, stipriai sufokusuotą į vidų, kad būtų optimalus matomumas dideliais atstumais. „NEXTORCH P84“ taip pat gali būti naudojamas kaip besisukantis švyturys su optimaliu 360° signaliniu efektu. Be to, P84 turi mirksinčią raudoną ir mėlyną įspėjamąją lemputę, aiškiai matomą visomis kryptimis.

Objektyvo karūnėlėje P84 turi mažyčius nanokeramikos rutuliukus, kurie nėra nei smailūs, nei aštrūs, tačiau greitai ir patikimai sudaužo stiklą. Šis tvirtas LED prožektorius yra su ypač stipria baterija (4800 mAh), kurią galima įkrauti per integruotą USB-C prievadą.

Techniniai duomenys:
- Šviesos šaltinis: CREE LED šviesos diodas;
- Šviesos spalva: balta;
- Įspėjamoji lempos spalva: mėlyna / raudona;
- Šviesos srautas: 3000 / 600 / 36 liumenų
- Šviesos spindulio diapazonas: 260 / 118 / 28 metrai
- Apšvietimo laikas: 2 val.45 min. / 4 val. 30 min. / 60 val.
- Korpuso medžiaga: aviacinis aliuminis 6061-T6 su kietu anoduotu paviršiumi;
- Apsaugos lygis: IPX-7, atsparus vandeniui iki 1 m, atsparus smūgiams iki 2 m
- Maitinimo šaltinis: 1x 4800 mAh 21700 (įtraukta);
- Matmenys: ilgis 160 mm, galvos Ø 35 mm, korpuso Ø 29 mm
- Svoris: 164 g (be akumuliatoriaus).

Į pristatymą įeina: „NEXTORCH P84 LED“ prožektorius, ličio jonų baterija 4800 mAh 21700, USB-C įkrovimo laidas, virvelė.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera