Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Ansmann LED-Alu-Torch-T12000R“ yra profesionalus LED prožektorius, turintis galingą 120 W COB šviesos diodą. Jis stebina didžiuliu iki 12 000 liumenų šviesos srautu, kuris užtikrina įspūdingą ryškumą. Su keturiomis apšvietimo funkcijomis – High, Medium, Low ir Boost – galite reguliuoti šviesos ryškumą priklausomai nuo naudojimo srities. Su specialiu fokusuojamu objektyvu prožektorius užtikrina tikslų apšvietimą, todėl yra idealus kompanionas tamsoje.

Patrauklaus dizaino atsparus smūgiams aliuminio korpusas užtikrina tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Paviršius labai lengvai suimamas, todėl prožektorius gali būti lengvai valdomas net ir su pirštinėmis. Didelis jungiklis taip pat leidžia lengvai valdyti prožektorių viena ranka. Integruotas ličio jonų akumuliatorius ne tik užtikrina ilgą apšvietimo laiką, bet ir veikia kaip maitinimo blokas. Dėl USB lizdo galite lengvai įkrauti išmaniuosius telefonus ir kitus elektroninius įrenginius net būdami gamtoje.

Techniniai duomenys:
- Šviesos šaltinis: 1x 120W COB LED šviesos diodas;
- Šviesos srautas: iki 12 000 liumenų
- Šviesos spindulio diapazonas: iki 165 m
- Veikimo laikas: iki 12 val.
- Apšvietimo režimai: Aukštas/Vidutinis/Žemas/Boost;
- Apsaugos lygis: IPX7/IK07
- Akumuliatoriaus įkrovimo valdymo ekranas per šviesos diodus;
- Power banko funkcija;
- Maitinimo šaltinis: ličio jonų akumuliatorius (7,4 V / 5000 mAh / 37 Wh)
- Įkrovimo laikas: apie 6 val.
- Korpuso medžiaga: aliuminis.
- Ilgis: 34,6 cm
- Svoris: 753 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera