Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Dėl unikalaus taktinio pranašumo, „NEXTORCH TA30“ tapo vienu plačiausiai naudojamų taktinių žibintuvėlių visame pasaulyje. Policijos, ginkluotųjų pajėgų ir profesionalių saugumo tarnybų ekspertai „TA30“ apibūdina kaip vienintelį tikrai taktinį prožektorių.

Pirmosios kartos „TA30“ jau turėjo įspūdingą 1100 ANSI liumenų švieos srautą, kuris dėl naujų šviesos diodų ir technologijų netrukus buvo išplėstas ir apėmė stipresnį 1 300 ANSI liumenų srautą. Svarbiausia naujojo TA30C savybė: bekompromisiškai paprasta ir saugi veikimo koncepcija su patentuotu žiediniu jungikliu ir momentine šviesa. Nepertraukiamo apšvietimo funkcijai „NEXTORCH TA30C“ turi žiedinį jungiklį, kurį galite naudoti avarinei situacijai. Pridedama 18650 baterija dabar turi USB-C įkrovimo prievadą, todėl įkrovimas vyksta greičiau. Baterijoje įmontuotas šviesos diodas informuoja, kai baterija yra pilnai įkrauta. Jei nėra galimybės įkrauti TA30C baterijos, galite naudoti dvi CR123 baterijas.

Kaip dar viena naujovė, daugelio specialiųjų dalinių pageidavimu, „TA30C“ buvo pridėtas akumuliatoriaus būsenos ekranas. Objektyvo karūnėlės priekyje yra stiklo daužiklis, kurį dažnai kopijuoja daugelis prožektorių gamintojų. Stroboskopo funkcija taip pat buvo šiek tiek optimizuota. Užuot mirksėjęs vienu dažniu, „TA30C“ pakeičia blykstės dažnį, kai yra suaktyvintas. Kaip įspūdingai įrodo daugelis eksperimentų, norimą dezorientacijos poveikį kitam žmogui labai padidina kintantis blykstės dažnis. Ši būklė užpuolikams pasireiškia beveik akimirksniu, nes greita šviesos ir tamsos seka užvaldo žmogaus smegenis. Tai ypač pasakytina apie nusikaltėlius, kurie yra apsvaigę nuo BTM ir (arba) alkoholio, kaip rodo daugybė operatyvinių ataskaitų.

Techniniai duomenys:
- Šviesos šaltinis: Luminus SST-40-W šviesos diodas;
- Šviesos išvestis: 1 600 lm / 330 lm / 20 lm
- Apšvietimo laikas: iki 2 val. 30 min. / 4 val. 30 min. / 50 val.
- Šviesos spindulio diapazonas: 303 m / 130 m / 24 m
- Atsparumas vandeniui: IPX-8 (2m)
- Atsparumas smūgiams: 2 m
- Maitinimas: 1x USB-C baterija 18650 su 2600mAh (pridedama) arba 2x CR123A (nepridedama);
- Matmenys: ilgis 136 mm, galvos Ø 30 mm, korpuso Ø 23 mm
- Svoris: 97 g (be baterijos / įkraunamos baterijos).

Į pristatymą įeina: „NEXTORCH TA30C LED“ prožektorius, nerūdijančio plieno laikiklis, rankinis dirželis,  USB-C baterija 18650, USB-C įkrovimo laidas, adapteris, skirtas CR123 akumuliatoriaus veikimui, du atsarginiai O-formos žiedai.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera