Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Klasika naujoje šviesoje. Jauskitės jaukiai ir gerai su universaliu LED žibintu, skirtu ypatingoms valandoms. Įdiegus LED technologiją, ši piktograma tobulėjo ir dabar siūlo dar daugiau universalumo, kurį galima naudoti tiek viduje, tiek lauke.

Tvirta konstrukcija, pagaminta iš cinkuoto plieno, ir patikrintas dizainas daro šį žibintą nesenstančia klasika. Naudojant LED versiją, ši tradicija buvo išplėsta moderniomis technologijomis ir dabar šviesą skleidžia vienu mygtuko paspaudimu. Integruotas LED šviesos šaltinis suteikia ryškią ir tolygią šviesą nuo 2 iki 150 liumenų, maloniai apšviečiant aplinką. Dėl LED technologijos, žibintas itin taupiai naudoja energiją, todėl veikia iki 18 dienų.

Galite iš karto reguliuoti individualų ryškumą – tiek jaukioms valandoms dviese, tiek intensyviam apšvietimui kūrybiniame projekte. Užtenka nedidelio dangtelio pasukimo. Taip pat turite visišką lankstumą renkantis energijos šaltinį. Atitinkamas baterijas galima įkrauti per USB-C laidą. Be to, žibintą galima valdyti ir su 3x AA baterijomis.  Dėl nesenstančio dizaino ir modernių technologijų derinio, šis žibintas yra būtinas kiekvienam, kuris vertina kokybę, stilių ir patrauklių spalvų universalumą.

- Medžiagos: cinkuotas plienas, plastikai, varis, stiklas.
- Matmenys (PxPxA): 26,5x15x13,5 cm
- EEĮ atliekų registracijos numeris DE 31920706;
- Maitinimo šaltinis 3x AA baterijos su 1,5 V arba 2 x 18650 ličio jonų baterijos su 3,6/3,7 V ir 3500 mAh
- Baterijas galima įkrauti per USB-C prievadą;
- Apsaugos klasė: IP20
- Šviesos spalva/šviesos srautas šiltai baltas, 2700 K;
- Šviesos srautas: 2-150 liumenų
- Apšvietimo laikas su AA baterijomis: 1,5 - 156 val.
- Apšvietimo laikas su 18650 baterijomis: 14,5 - 432 val.
- Svoris: 535 g

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera