Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„PARFORCE Performance“ džemperis, pagamintas iš jaukios „Sherpa“ medžiagos, tarnauja kaip optimalus papildomas šilumos sluoksnis. „Sherpa“ kokybė pasižymi ne tik išskirtinėmis šiluminėmis savybėmis, bet ir yra ypač lengva ir tyli. Lygus pamušalas taip pat užtikrina aukštą komforto lygį, leisdamas judėti be trinties. Su šiu džemperiu bet kuris medžiotojas išliks šiltas ir judrus, nepaisant bet kokių oro sąlygų.

Džemperis turi užsegamą kišenę ant krūtinės, pagamintą iš patvarios kontrastingos medžiagos ir dvi kišenės su užtrauktukais. Jose yra pakankamai vietos saugoti visus mažus, bet svarbius daiktus, kurių jums reikia medžiojant. Vertikalus užtrauktukas ant krūtinės kišenės leidžia greitai ir lengvai pasiekti daiktus. Dvikryptis priekinis užtrauktukas leidžia lengvai reguliuoti kūno mikroklimatą ir taip daug kartų padidina striukės funkcionalumą. Detalės ir kontrastingos oranžinės spalvos siūlės suteikia akį traukiančių akcentų. Elastingas apvadas, apykaklė ir rankogaliai užtikrina optimalų prigludimą.

Išorinis audinys: 100% poliesteris.
Detalės: 100% medvilnė.

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera