Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Išverčiama liemenė iš „CARINTHIA“ puikiai tinka medžioklei, nes yra labai šilta ir tuo pačiu labai lengva. Šiai liemenei būdingas pritaikytas kirpimas ir efektyvi šilumos izoliacija dėl naudojamos „G-LOFT®“ technologijos (60 g/m²). Išverčiama „Orange Blaze Camo“ kamufliažinio rašto pusė idealiai tinka naudoti medžioklėje. Dėl lengvų ir orui pralaidžių bei tamprių medžiagų derinio, liemenė puikiai prisitaiko prie kūno formų ir užtikrina aukštą komforto lygį. Ideali apsauga nuo karščio pasiekiama esant mažiausiam svoriui, o greitą ir lengvą perėjimą iš sėdimos medžioklės į varomąją garantuoja išverčiamos liemenės konstrukcija.

- Pagaminta iš aukštos kokybės Pietų Tirolio lodeno;
- 2 išorinės kišenės su užtrauktukais (radijas suderinamas su antena ir kabeliu);
- Prigludusi apykaklė;
- Svoris apie 740 g (L dydis);
- „CARINTHIA“ gamybai naudoja tik aukštos kokybės Pietų Tirolio lodeną. Tai yra natūralus produktas, turintis senas tradicijas ir užtikrinantis dėvėjimo komfortą. Iš pradžių Alpių regiono ūkininkų sukurtas kaip apsauginis audinys ekstremalioms oro sąlygoms, ši unikali medžiaga buvo patobulinta ir pritaikyta laiko dvasiai.

Išorinis audinys: 75% nauja vilna, 25% poliamidas.
Pamušalas: 100% poliesteris.
Kitos medžiagos (vidinė medžiaga): 60% medvilnė, 40% poliesteris.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera