Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Maskpol Dromader“ yra moderni taktinė liemenė, kuri yra „Dromader Integrated Armament and Equipment Handling System (ZSPUiW)“ įrangos dalis.

„Maskpol Dromader“ liemenės ypatybės:
- Liemenė kurta ir pasiūta Lenkijoje;
- Pagaminta iš tvirto Cordura 700 audinio;
- Pritaikyta nešti balistinius įdėklus priekyje, šonuose ir gale;
- Greito atleidimo sistema;
- MOLLE / PALS standartinė juostų sistema;
- Platūs, paminkštinti pečiai komunikacijos sistemos laidams organizuoti;
- Liemenės vidus su odiniu tinkleliu, kuris pagerina ventiliaciją ir palengvina drėgmės pašalinimą;
- Liemenės gale prisiūta sustiprinta sužeistojo evakuacijos rankena.

„Dromader“ liemenė pagaminta iš tvirto Cordura 770D audinio ir sustiprinta aramidiniu audiniu. Dėl šios konstrukcijos liemenė atitinka TCCC (Tactical Combat Casualty Care) gelbėjimo mūšio lauke gairių reikalavimus. Modulinės liemenės priekis, šonai ir nugara turi PALLS dirželius, naudojamus įvairios paskirties dėklams ir modulinėms kišenėms pritvirtinti, konfigūruojamais pagal vartotojo poreikius. Galiniame skydelyje įsiūta sustiprinta evakuacijos rankena, kuri leidžia ištraukti sužeistuosius iš pavojaus zonos.

Pagal šiuolaikinius reikalavimus, liemenė turi greito atsegimo sistemą, kuri leidžia šauliui lengvai ją nusiimti. Tai ypač svarbu šaudymo metu, įtariant stuburo sužalojimą, įkritus į vandenį ir kai įranga gali būti pavojinga naudotojui (užsidegti) arba apsunkinti prieigą prie žaizdos ar kitokio sužalojimo. Skirtingai nuo tradicinės QR tipo struktūros, išskleista „Dromader“ liemenė gali būti lengvai ir efektyviai užsidedama be varginančių juostelių, naudojamų tradicinėje greito atleidimo sistemoje, susipynimo.

„Maskpol“ yra Lenkijos apsaugos priemonių įmonė, gaminanti drabužius ir taktinę bei karinę įrangą. Šiuolaikinės tyrimų įrangos ir gamybos technologijų dėka, bendrovė yra pirmaujanti gamintoja savo pramonėje. Pagrindiniai „Maskpol“ klientai – kariškiai, policija ir pasieniečiai.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera