Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Išverčiama striukė „PARFORCE Sphere“ spindi savo dvipusiu patogumu. Vienoje pusėje yra modernus „Sphere“ kamufliažas, idealiai tinkantis sulieti medžiotojo formas. Lygus paviršius leidžia lengviau prasiskverbti per tankų pomiškį, nekliudant šakų. Įspūdį daro ne tik striukės išvaizda, bet ir funkcinės savybės. Dvi užtrauktuku užsegamos kišenės ant krūtinės iš abiejų pusių su antenos išvestimis yra atskirtos tinkliniu audiniu ir idealiai tinka svarbiems įrenginiams laikyti saugiai, bet lengvai pasiekiant. Striukė taip pat turi dvi atskiras užtrauktuku užsegamas kišenes, todėl tai yra praktiškas partneris ilgoms medžioklėms.

Išvertus striukę pamatysite alyvuogių spalvos pusę, pagamintą iš minkštos mikrofleece medžiagos. Audinys puikiai apsaugo nuo šalčio ir drėgmės, o tvirtos detalės įtemptose vietose užtikrina ilgaamžiškumą.

Pastatoma apykaklė su smakro apsauga suteikia papildomos apsaugos. Nykščių kilpos ant rankogalių leidžia patogiai apsivilkti strikę šaltuoju metų laiku. Šiek tiek pailginta nugara apsaugo nuo skersvėjų ir drėgmės pasilenkus ar sėdint. Dvikryptis priekinis užtrauktukas leidžia individualiai reguliuoti striukę pagal įvairią fizinę veiklą, o tai reiškia, kad ji puikiai prisitaiko prie dėvėtojo. Tai pirmasis pasirinkimas tiems, kurie nenori eiti į kompromisus dėl funkcionalumo, patogumo ir pritaikomumo medžiojant.

Medžiaga: 100% poliesteris.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera