Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Patikrinta ir geriausiai parduodama striukė iš „HÄRKILA“ - išverčiama striukė „Kamko“. Šios versijos išorė yra „MossyOak® Break-up Country®“ maskuojamas raštas su signaliniais oranžiniais įdėklais ant pečių ir krūtinės srities bei klasikinės alyvuogių spalvos šonuose. Striukės populiarumas yra pateisinamas, nes dėl didelio funkcionalumo ir daug apgalvotų detalių ji yra idealus kompanionas kiekvieną sezoną. Pavasarį ar vasarą kaip striukė, o rudenį ar žiemą su papildomu sluoksniu po apačia, ji atlaiko net nepalankias sąlygas. Naudojama „GORE-TEX Infinium Windstopper®“ membrana užtikrina, kad striukė nelaidi vėjui ir kartu pralaidi orui, tai reiškia, kad ji lengvai atlaiko net nedidelį lietaus dušą.
Abiejose pusėse yra užtraukiama krūtinės kišenė mobiliajam telefonui ar radijui ir dvi erdvios užtrauktuku užsegamos kišenės rankoms. Patogi pastatoma apykaklė ir rankogaliai su nykščių skylutėmis suteikia papildomą apsaugą nuo vėjo. „Härkila“ striukė taip pat yra sportiškos išvaizds: išsiuvinėtas „Härkila“ logotipas ant kišenių ir apykaklės, taip pat logotipo juostelė rankovių išorėje. Tvirtas dvikryptis priekinis užtrauktukas ir reguliuojamas juosmuo užtikrina maksimalų komfortą.

Medžiaga: 100% poliesteris.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera