Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Išverčiama striukė „Kamko Byborre by HÄRKILA“ yra naujoviška populiarios „Kamko“ striukės versija. Maskuojamas raštas sukurtas naudojant mezgimo raštą, o ne tradicinį spausdinimo procesą, sukuriant 3D vaizdą. Unikali ir revoliucinė mezgimo technologija ir naujoviškos, tvarios „byborre®“ medžiagos suteikia naujajam „Kamko“ modeliui tobulą optimizuoto komforto, techninės išvaizdos ir bekompromisio funkcionalumo derinį. Pagaminti iš tvarių šaltinių vilnos ir perdirbtų medžiagų, siūlai pasižymi puikiomis savybėmis: maksimaliu patvarumu atšiaurioje aplinkoje, lengvu svoriu ir tyla, kad netrikdytų žvėrių, UV apsauga ir spalvos atsparumu.

Itin kompaktiška mezgimo technika sumažina riziką užsikabinti ant šakos, o 3D mezgimo technika sukuria natūralią termoreguliaciją su mažytėmis oro kišenėmis, kurios susitraukia ir išsiplečia kamufliažiniame rašte. 3D mezginys suteikia vizualinio gylio ir sustiprina efektą neprarandant judėjimo laisvės, nes mezgimo technika sukuria 4 krypčių tempimą.

- Išverčiama funkcija;
- Radijo kišenė su užtrauktuku kairėje krūtinės pusėje;
- Erdvios priekinės kišenės su užtrauktukais;
- Tvirtas dvikryptis priekinis užtrauktukas;
- Reguliuojamas apvadas.

Medžiaga: 42% polietilenas, 25% poliesteris, 20% vilna, 13% poliamidas.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera