Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„PINEWOOD Värnamo Padded“ striukė yra itin šilta, vėjui ir vandeniui atspari striukė su izoliuojančiu ir šildančiu „Thermore® Ecodown“ užpildu (600+), pagaminta iš 100% perdirbtų PET butelių. Dėl ilgesnio kirpimo, „Värnamo Padded“ maloniai šiltai palaiko apatinę nugaros dalį ir sėdmenis. Aukšta apykaklė gerai apsaugo veidą ir kaklą, o tamprūs rankogaliai neleidžia į vidų patekti šaltam orui. Galvą šiltai palaiko pamušalas ir reguliuojamas gobtuvas (nenuimamas).

Žieminė striukė komplektuojama su magnetiniu užsegimu ir dvikrypčiu priekiniu užtrauktuku. Dvi kišenės rankoms su šiltu pamušalu, vidinė kišenė ir dvi priekinės kišenės – kiekviena su užtrauktuku – suteikia daug vietos svarbiausiems daiktams. Vaškuota danga suteikia striukei patrauklią išvaizdą, o „Bionic Finish® Eco“ impregnavimas papildomai apsuago nuo vandens. Su vandeniui atsparia ir orui pralaidžia membrana bei užklijuotomis siūlėmis.

Svoris: 1170 g (M dydis)
Išorinis audinys: 47% medvilnė, 42% poliesteris, 11% poliamidas.
Pamušalas: 100% poliesteris.
Užpildas: 100% poliesteris.
Oro pralaidumas: 22 000
Atsparumas vandneiui: 18 000

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera