Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Piranha Shock Xtrem" - savigynos prietaisas su 8 000 000 voltų elektrošoku, aliumininiu korpusu ir 300 liumenų prožektoriumi.
340 mm ilgio lazda pagaminta iš vieno masyvaus ir lengvo lėktuvo aliuminio gabalo (425 g), kuris garantuoja atsparumą kritimams ir mechaniniams pažeidimams. Visame paviršiuje yra išgaubtas raštas, kuris užtikrina tvirtą sukibimą ir neleidžiaelektrošokui išslysti iš rankos.
Turi 5 darbo režimus: didelis 300 liumenų, vidutinis 150 liumenų, žemas 35 liumenų, stroboskopas ir SOS. Šis funkcionalumas leidžia ne tik efektyviai apšviesti pasirinktą plotą, bet ir gerokai pailginti apšvietimo laiką. Blykstės lemputė (strobo režimas) yra labai efektyvi gynybinė priemonė, naudojama užpuolikui apakinti ir dezorientuoti. Žibintuvėlis valdomas dviem mygtukais: galiniu įjungimo/išjungimo jungikliu ir kvadratiniu mygtuku režimams keisti.
8 000 000 V galinga įtampa leidžia sustabdyti agresorių, vilkintį net storus apsauginius drabužius. Svaiginantis ginklas sukrečia užpuoliko nervų sistemą, sukelia skausmingus raumenų spazmus, dezorientacijos jausmą ir pusiausvyros praradimą.

Priklausomai nuo impulso trukmės (iki 5 sekundžių) agresoriaus nervų sistemai tenka didelis krūvis, kuris efektyviai neleidžia užpuolikui atlikti koordinuotų veiksmų. Elektrošoko poveikis, priklausomai nuo tolerancijos skausmui ir užpuoliko fizinės būklės, gali trukti nuo kelių iki keliolikos minučių, suteikiant mums laiko išsikviesti pagalbą arba pasitraukti iš pavojingos zonos.

Įrenginio aukštą efektyvumą lemia dviejų 18650 3,7 V 2200 mAh baterijų, įkraunamų per USB prievadą, maitinimo šaltinis. Akumuliatorius įkrauti paprasta ir patogu – tereikia jas išimti iš įrenginio, nuimti apsauginius prievadų dangtelius ir prijungti elementus prie USB lizdų.

Šviesos ryškumas: 300lm (yra mirksintis rėžimas)
Svoris:425g
Ilgis: 345mm
Įtampa: 8mln V
Baterija: dvi pakraunamos 18650 baterijos

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera