Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Parcours 2 Botillon“ guminiai batai yra idealus draugas visiems, kurie nenori prarasti komforto ir funkcionalumo net ir pačiomis nepalankiausiomis oro sąlygomis. Vidutinio aukščio guminiai batai ne tik optimaliai apsaugo nuo drėgmės ir nešvarumų, bet ir žavi naujoviška pado struktūra. Dėl trigubo tankio ir smūgius sugeriančio paminkštinimo, jis leidžia be nuovargio vaikščioti bet kokia vietove. Geriausia dalis? Batai yra pagaminti rankomis Prancūzijoje, o tai reiškia aukščiausią kokybę ir ilgaamžiškumą.

Išorinė medžiaga pagaminta iš natūralios gumos, kuri ne tik užtikrina malonų pojūtį, bet ir optimalų atsparumą vandeniui. Dėl prie kulkšnies pritaikytos bato formos, pėda randa tobulą atramą, kad galėtumėte saugiai judėti ant bet kokio paviršiaus. Greitai džiūstantis poliesterio pamušalas užtikrina malonų pėdų mikroklimatą ir idealiai tinka esant žemesnei temperatūrai.

Išorinė medžiaga: 100% natūrali guma.
Pamušalas: 100% poliesteris.
Kulno aukštis: 3 cm

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera