Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Atsinaujinę medžiokliniai batai - "Viking Villrein High Gtx Boa". Atsparūs vandeniui, komfortiški ir ilgaamžiai batai, aukštesniu auliuku, sukurti jūsų medžioklėms ir laikui gamtoje, šaltuoju metų laiku.
Šiuose batuose įdiegtos naujausios avalynės technologijos. Patogi „Boa Fit“ batų užsegimo sistema pakeičia raištelius, yra greita naudoti, lengva ir tvirta. 100% vandeniui atspari ir orui pralaidi „Gore-Tex“ membrana po tvirta, dilimui atsparia nubuko odos viršutine dalimi užtikrina apsaugą ir komfortą keičiantis oro sąlygoms. Išimamas EVA vidpadis puikiai amorizuoja pėdą ir suteikia komfortą ilgo vaikčiojimo metu. „Ultimate Grip Concept- UGC® “ pade, naudojamas minkštos gumos ir agresyvaus protektoriaus rašto derinys, kuris užtikrina maksimalų sukibimą su bet kokiu paviršiumi. Šie medžiokliniai batai - puikus pasirinkimas, jei ieškote kokybiškos, ilgaamžės ir patogios avalynės, bet kokiu oru!

- Neperšlampami, su Gore-Tex membrana
- Užsegimas: „Boa Fit“ sistema
- Maksimalus sukibimas kurį užtikrina UGC® padas
- Bato išorė - nubuko oda
- Purvo apsauga
- Išimamas EVA vidpadis
- Lengvo svorio
  

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera