Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Su „Meran GTX“ moteriškais batais iš „MEINDL“ būsite puikiai pasirengę bet kokiam žygiui ar medžioklei. Dėl vandeniui atsparios ir orui pralaidžios „GORE-TEX“ membranos, jūsų pėdos visada išliks maloniai sausos ir apsaugotos nuo drėgmės. Nesvarbu, ar vaikščiotumėte šlapiomis pievomis, ar purvinais takais, su šiais batais visada turėsite patikimą kompanioną.

Atminties putų sistema (MFS) užtikrina, kad batas būtų individualiai pritaikytas pėdai. Taip užtikrinamas aukščiausio lygio komfortas. Specialus „Cormfort fit®“ modelis suteikia daugiau erdvės priekinėje pėdos srityje ir tuo pačiu užtikrina tvirtą kulno laikymąsi. „Comfort fit®“ vidpadis iš kamštenos ir vilnos suteikia papildomą amortizaciją ir palaiko natūralią pėdos padėtį. Tvirta nubuko oda ne tik daro batus patvarus, bet ir suteikia jiems elegantišką išvaizdą. „Meindl Comfort Hiker“ profilio padas užtikrina saugų žingsnį ir optimalų sukibimą su bet kokiu paviršiumi.

Poros svoris: apie 1140 g
Išorinė medžiaga: 100% oda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera