Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Su „MEINDL Lite Hike GTX“ batais būsite puikiai pasiruošę nuotykiams lauke. Dėl vandeniui atsparios ir orui pralaidžios „GORE-TEX“ membranos, jūsų pėdos išliks sausos bet kokiu oru. Batviršis, pagamintas iš zomšos ir tinklinės medžiagos, užtikrina optimalų stabilumo ir lankstumo derinį. Nesvarbu, ar keliaujate pėsčiomis, ar ilgai vaikštote – su šiais lengvais ir lanksčiais batais jausitės visiškai patogiai.

„AIR-Active®“ padas suteikia papildomo komforto ir palaiko natūralų pėdos riedėjimo judesį einant. „Meindl Multigrip® G4“ padas su ištisiniu EVA minkštu protektoriaus pleištu užtikrina optimalią amortizaciją ir patikimumą ant bet kokio paviršiaus. TPU kulno stabilizatorius suteikia papildomą atramą. „Lite Hike GTX“ batai sukurti A kategorijos lengviems ir paprastiems žygiams po kalnus.

Poros svoris: apie 900 g
Išorinė medžiaga: 100% oda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera