Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Su „Bellavista MFS“ batais iš „MEINDL“ gausite absoliutų universalumą, kurio neturėtų trūkti jokiojebatų lentynoje. Šių batų akcentas – „MFS® Memory Foam“ sistema, kuri puikiai prisitaiko prie individualios pėdos formos ir taip užtikrina optimalų komfortą. Nesvarbu, ar tai būtų medžioklė, ar daug pastangų reikalaujantis žygis, šie batai puikiai palaiko ir optimaliai amortizuoja.

Dėl vandeniui atsparios ir orui pralaidžios „GORE-TEX“ membranos, pėdos išliks sausos bet kokiomis oro sąlygomis. „AIR-ACTIVE® Soft Print“ vidpadis taip pat užtikrina patogų vaikščiojimą. „Meindl Multigrip® 3“ padas iš „Vibram®“ su EVA amortizavimo pleištu užtikrina optimalų sukibimą ir patikimumą ant bet kokio paviršiaus. Išorinė medžiaga iš aukštos kokybės nubuko odos suteikia šiam modeliui ne tik patrauklią išvaizdą, bet ir patvarumą.

Poros svoris: apie 1280 g
Išorinė medžiaga: 100% oda.

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera