Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Tvariai pagaminti batai su identitetu, kuris jus lydės ilgus metus! Itin patogūs „MEINDL“ aulinukai „Brixen Mid Identity“ yra pagaminti iš elastingos anilinės odos su identifikaciniu numeriu ir kilmės įrodymu. Didelę patirtį turintis meistriškumas, gamyba Vokietijoje ir patyrę meistrai užtikrina ypač kokybišką šių batų apdirbimą. Ekologiškų galvijų oda gaminama su didžiausia pagarba gamtai švelnaus rauginimo procese. Norint pagaminti batą, reikia atlikti maždaug 200 darbo žingsnių. Nuo odos iki bato „MEINDL Identity®“ gamyba trunka 3 savaites. Kadangi regioninių ekologiškų galvijų prieinamumas yra ribotas, „MEINDL“ per metus pagamina tik apie 25 000 „Identity®“ batų. Kiekviena pora turi įspaustą ID numerį, su kuriuo galite gauti išsamų naudotos odos kilmės įrodymą www.identity-leder.de.

- Batviršis pagamintas iš kruopščiai raugintos ekologiškos karvių odos;
- Vandeniui atsparus ir orui pralaidus „GORE-TEX“ pamušalas;
- „Comfort Fit®“ padas su daugiau vietos pirštams;
- Vidpadis: kamštiena;
- Neslystantis ir gerai amortizuojantis „Meindl Comfort Fit® Walker“ padas, užtikrinantis atramą ir užtikrintumą ilguose žygiuose;
- Poros svoris apie 1120 g

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera