Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

"Grisport" avalynės gamybos procesas užtikrina, kad avalynė būtų patogi bet kuriai pėdai. Naudojant unikalią CAD sistemą, simuliuojamas žingsniavimas avint kiekvieną gaminamą naują modelį, taip užtikrinant aukščiausią vaikščiojimo komfortą galutiniam klientui. "Grisport" laboratorijose Italijoje nuolat atliekami medžiagų atsparumo ir ilgaamžiškumo testai, kurie leidžia užtikrinti kuo geresnį avalynės atsparumą nudėvėjimui ir išorės poveikiams. 

"Grisport Dakar V11 Gritex" yra puikus italų prekės ženklo modelis - aukšti, vandeniui atsparūs žygio batai, pritaikyti geram žygių potyriui nuostabioje gamtoje. Batas turi gerai amortizuojantį dviejų komponentų guminį padą, viršutinę medžiagą iš patvarios odos ir atramos sistemą. Be to, jis išklotas originalia GRITEX® membrana, kuri gerai apsaugo nuo lietaus, sniego ir šalčio.

- "Gritex" membrana
- Geras sukibimas su visais paviršiais
- Viršutinė medžiaga iš odos
- Vidinė medžiaga tekstilė
- Dviejų komponentų guminis padas su paminkštintu viduriniu padu
- Atramos sistema

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera