Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„FL2400R“ yra profesionalus prožektorius su SMD LED technologija. Patikimas „ANSMANN Luminary“ šviestuvas lengvai integruojasi į sudėtingą kasdienį darbą namuose ir dirbtuvėse, statybvietėse, pramonėje, namuose, sode, kieme ar garaže.

Naudojant galingą SMD LED technologiją, sukuriamas intensyvus, ryškus iki 2400 liumenų šviesos srautas. Dėl plataus spindulio kampo, ryški šviesa pasiskirsto tolygiai, todėl smulkios detalės ir dideli plotai apšviečiami tolygiai. Šviesos diodų šviesos spalvinė temperatūra yra apie 5000K, o tai per daug neapkrauna akių. Tai reiškia malonią, natūralią, baltą šviesą, kuri nevargina ir leidžia dirbti atsipalaidavus.

Tvirtas ir smūgiams atsparus korpusas yra ypač atsparus mechaniniam poveikiui. IP54 dėka šviestuvas yra visiškai apsaugotas nuo svetimkūnių (dulkių), kontakto ir vandens čiurkšlių bet kokiu kampu. Tai reiškia, kad galite visiškai susikoncentruoti į atliekamą darbą – tiek patalpoje, tiek lauke. Šviestuvą maitina galingas 11,1 V ličio jonų akumuliatorius su 4400 mAh. Tai reiškia, kad LED prožektorius gali būti naudojamas bet kada ir bet kur. Šviestuvas veikia iki 3 valandų 100% režimu ir 10 valandų 25% režimu. SMD šviesos diodams reikia mažiau nei 1 sekundės paleisties laiko, kad būtų užtikrinta visa galia. Tai reiškia, kad šviesa iš karto tiekia visą galią.

- Įjungimo/išjungimo jungikliu galima pasirinkti tris ryškumo lygius – taigi prožektorius visada suteiks optimalų apšvietimą jūsų darbui.
- Galima naudoti ir be lizdo - Integruotas ličio jonų akumuliatorius (11,1 V / 4400 mAh ličio) su saugos elektronika - Apsaugo nuo perkrovimo ir gilaus iškrovimo.
- Baterijos talpos rodymas naudojant šviesos diodus – turimos talpos valdymas.
- Apima tinkamą maitinimo šaltinį akumuliatoriaus įkrovimui.
- Atsparumas purslams (IP54) – gali būti naudojamas viduje ir lauke.
- Labai maloni LED šviesa, kurios spalvos temperatūra 5000K (dienos šviesa).
- Galima naudoti lanksčiai dėl stabilių reguliavimo kampų – tvirtinimo kronšteiną galima reguliuoti iki 80°, o lempos galvutę – net 360°! Reguliuojamų kampų dėka šviestuvą galima lengvai ir patogiai naudoti reikiamoje vietoje.

Techniniai duomenys:
- Įtampa: 11,1V
- Nominali talpa: 4400 mAh
- Įėjimo įtampa: 100 - 240V AC
- Šviesos šaltinis: SMD LED šviesos diodas.
- Šviesos išvestis: 30 W
- Maitinimas: 11,1 V / 4400 mAh ličio baterija.
- Šviesos srautas: 2400 liumenų
- Šviesos spindulio nuotolis: 68 m
- Veikimo laikas: 3 val.
- Apsaugos klasė: IP54
- Matmenys (PxPxA): 250 x 142 x 330 mm
- Svoris: 1856 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera