Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

„Dentler“ universalus ginklo diržas su greitai atsegamomis tvirtinimo detalėmis. Dėl naujoviškos neopreno konstrukcijos, šis diržas užtikrina puikų dėvėjimo komfortą ir optimalų valdymą. Lengva, vandenį atstumianti medžiaga stebina savo lanksčia tekstūra ir patogiu pojūčiu. Ši funkcija ypač būtina ilgose medžioklėse, kur įrangos svoris gali tapti našta. Ginklo diržas efektyviai sumažina slėgio taškus ir užtikrina tolygų svorio paskirstymą ant pečių.

„DR21“ diržas stebina savo tyliu valdymu ir neslidžia konstrukcija. Dėl amortizuojančio pagrindo, ginklą galima saugiai padėti, garsiai nebarškant ir neslystant. Greitai atsegami tvirtinimo elementai iš abiejų pusių leidžia greitai ir lengvai pritvirtinti arba nuimti diržą. Be to, lengvas diržo svoris leidžia jį be vargo dėvėti ilgą laiką.

- Spalva: pilka-juoda;
- Neopreno paminkštinimas;
- Neslystantis ir tylus naudoti;
- Amortizuojantis pagrindas, stabilus ir lengvas kaip plunksna;
- Su greito atsegimo užsegimais abiejose pusėse;
- Ilgis: 82cm
- Plotis: 5,5 cm plačiausioje vietoje
- Svoris: 144 g

 
 

 

 

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera