Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.

Aprašymas

Aprašymas

Naujasis, patentuotas „Sauenhammer“ ginklo diržas iš naujo apibrėžia diržų dizainą ir funkcionalumą – tvirtai nešiokite ginklą ant peties ir užtikrinkite žymiai tylesnį bei didesnį jo valdymą.

3 cm pločio (ištempiama iki 16 cm) ir 17 cm ilgio anga viršutiniame diržo trečdalyje suteikia pakankamai vietos kreipiančiajai rankai įkišti. Tai suteikia žymiai daugiau stabilumo šaudant. Puikiai tinka persekiojimui ir varomoms medžioklėms. Nešiojamoje padėtyje 3 cm pločio diržo anga užtikrina maksimalų komfortą. Diržas yra platus ir prigludęs prie peties. Neslystanti guminė danga nugaroje suteikia papildomą sukibimą. Vasarą diržo anga užtikrina geresnę ventiliaciją ir mažesnį prakaitavimą. Apatinėje odinėje dalyje įtaisytos dvi šovinių kilpos, tinkamos kalibrams nuo .222 kalibro iki .375 H&H.

Ilgis (neoprenas): 56 cm
Ilgis (bendras): 103 cm
Reguliuojamas ilgis viršuje (traukos ilgis): 7 cm
Plotis (prie traukimo angos): 3 cm
Plotis (žemiau tempimo angos): 6 cm
Medžiaga: neoprenas/poliamidas/oda/silikonas.
Svoris: 117 g

Klauskite

Atsiliepimai

blog

visa master-card paypal webmoney paysera